راهنمای خرید دوربین عکاسی

خراب شدن سنسور دوربین
خراب شدن سنسور دوربین – علایم و نشانه ها
اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۹
سرعت شاتر
سرعت شاتر چیست و چه اهمیتی در عکاسی دارد؟
اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۹
راهنمای خرید دوربین عکاسی

راهنمای خرید دوربین عکاسی

راهنمای خرید دوربین عکاسی موضوع این نوشته ما در بخش آموزش عکاسی می باشد.

در واقع می توان خرید دوربین را اولین قدم برای آموزش عکاسی دانست.

فرقی هم نمی کند که با چه سبکی یا انگیزه ای عکاسی می کنید اما

لازم است که با اصول ابتدایی خرید دوربین آشنا شوید تا در اولین تجربه های خودتان دچار نا امیدی نشوید.

عکاسی را می توان یکی از مهم تری لنقلاب های دوره حاضر دانست زیرا کمات و حالات و احساساتی را منتقل می کند

که شاید به وسیله هزاران کلمه هم توانایی بیان آن ها را نداشته باشید.

در ادامه مهم ترین نکاتی که باید در خرید دوربین عکاسی در نظر بگیرید را بررسی خواهیم کرد.

۱- قیمت

یکی از مهم ترین فاکتورهایی که روی خرید دوربین عکاسی تاثیر می گذارد بحث قیمت آن است.

شاید زمانی با هزینه کم می توانستید دوربین مورد نظرتان را پیدا کنید

اما با نوسانات قیمت ارز و بالا رفتن قیمت اجناس وارداتی، دوربین هم از این قافله عقب نیافتاد

قیمت دوربن ها چند برابر شد.

اما نگران نباشد هر چقدر هم بودجه شما کم باشد، نهایتا می توانید دوربین مناسبی را پیدا کنید.

در حالت کلی اگر بودجه زیادی ندارید شاید لازم باشد تا دست نگه دارید تا زمانی که می توانید برای خرید دوربین هزینه بیشتری بکنید.

۲- سبک عکاسی خودتان را تعیین کنید

بدون اینکه بدانید دوربین را برای چه مصارفی می خواهید، خرید دوربین کاری عبث و بیهوده است.

شاید لازم نباشد نوع و حیطه کاری خود را کاملا مشخص کنید اما تعیین کنید که دوربین را برای چه مصارفی استفاده می کنید.

آیا برای عکس های خانوادگی و تفریحی از دوربین استفاده می کنید یا می خواهید به صورت حرفه ای و صنعتی این کار را انجام دهید؟

عکاسی تبلیغاتی مد نظرتان است یا عکاسی مد یا عکاسی ورزشی را ترجیح می دهید.

با توجه به سبک و روش کارتان دوربین های مختلفی را می توانید انتخاب کنید.

مطلب مرتبط: هنگام انتخاب یک دوربین عکاسی دیجیتال به سرعت فوکوس و طراحی بدنه آن دقت کنید

راهنمای خرید دوربین عکاسی

۳- نوع دوربین  خودتان را انتخاب کنید

در گذسته مردم برای انتخاب دوربین عکاسی گزینه های زیادی نداشتند

اما در گذر زمان نیازهای افراد تغییر پیدا کرد و به طبع آن خلاقین و نوآوری بیشتری برای تولید دوربین های عکاسی به کار رفت

در نتیجه انواع مختلفی از دوربین های عکاسی پا به عرصه وجود نهادند.

مهم ترین نوع دوربین های عکاسی را می توان در دسته بندی زیر دید:

۱- دوربین ها آنالوگ: این دوربین ها قدیمی ترین نوع دوربین می باشند که در گذر زمان کم کم از دور خارج می شوند

اما هنوز افرادی وجود دارند که به این دوربین ها عشق می ورزند و لذت عکاسی با آن را فراموش نکرده اند.

۲- دوربین های کامپکت دیجیتال: این نوع دوربین بیشتر برای کاربران غیر حرفه ای و افرادی که می خواهند

لحضات خانوادگی خودشان را ضبط کنند ساخته شده است.

البته در بعضی از موارد افراد حرفه ای هم برای عکاسی سریع و فوری استفاده می کنند.

البته این دوربین ها قابلیت تعویض لنز را ندارند.

۳- دوربین های DSLR:  این دوربین ها جزو جدید ترین دوربین ها هستند

و برای افراد حرفه ای و مشاغل صنعتی از آن استفاده می شود.

۴- دوربین های بدون آینه: این نوع دوربین ها هم جزو حرفه ای ترین دوربین های موجود به حساب می آیند

و برای افراد حرفه ای بیشتر کاربردی است.

بیشتر بخوانید: بهترین دوربین عکاسی حرفه ای چه ویژگی هایی دارد؟

۴- توجه به مگاپیکسل مهم است؟

اگر چه ممکن است دوربین های مختلف با کیفیت یکسانی دیده باشید

مثلا یک دوربین کامپکت ۱۶ مگاپیکسلی را با یک دوربین DSLR 16 مگا پیکسلی مقایسه کنید.

در واقع رزولوشن و اندازه فیزیکی سنسور معیارهای بهتری برای سنجش کیفیت عکس یک دوربین هستند تا مگاپیکسل.

هر چند که نمی توان از اهمیت مگاپیکسل چشم پوشی کرد.

۵- وزن

قاعدتا اگر یک عکاس حرفه ای باشید مجبور هستید با سایز و وزن بالای دوربینتان کنار بیایید

اما اگر از آن برای مصارف شخصی و خانوادگی استفاده می کنید لازم نیست

حتما یک دوربین حرفه ای که وزن بالایی هم داشته باشد، تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: راه کارهایی برای محافظت از دوربین های عکاسی کانن

۶- ضبط ویدیو چقدر برایتان اهمیت دارد؟

امروزه دوربین های حرفه ای بدون آینه و DSLR قابلیت ضبط فیلم با کیفیت های بالا را دارد

و حتی می توان از بعضی از آن ها برای ضبط فیلم های سینمایی هم استفاده کرد.

در این حالت مهم ترین نکته کیفیت فیلمبردای دوربین است که باید به آن توجه داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید