عکاسی خلاقانه

لنزهای دوربین
لنزهای دوربین عکاسی
فوریه 5, 2020
اجزای دوربین عکاسی
اجزای دوربین عکاسی
فوریه 16, 2020
عکاسی خلاقانه

عکاسی جزو پر طرفدارترین هنرهای زیبا و خلاقانه معاصر است.

 به خصوص با گسترش تلفن های همراه و مفهومی بهنام سلفی امروزه همه سر رشته ای هر چند کم در عکاسی دارند.

آنچه که عکاسان حرفه ای را از افراد عادی جدا می کند علاوه بر تسلط بر تکنیک ها و مفاهیم عکاسی بحث تجهیزات و خلاقیت آن ها در عکاسی است.

داشتن تجهیزات مناسب به ما کمک می کند تا عکاسی را به طور حرفه ای و به صورت خلاقانه دنبال کنیم.

سه پایه

سه پایه تقریبا جزو اولین تجهیزاتی است که هر عکاس آن را می خرد.

این وسیله عکاسی امکانات زیادی را برای بروز خلاقیت هایمان فراهم می کند.

در هنگام خرید سه پایه موراد زیر را مد نظر داشته باشید:

از خرید سه پایه های ارزان که پایه های سبک و نامرغوب دارد، خودداری کنید.

اگر زیاد به مسافرت می روید و همیشه دوربین و سه پایه را همراه خود می برید، می توانید کمی ازمورد بالا کوتاه بیایید.

ارتفاع سه پایه باید قابل تنظیم باشد

با کمک سه پایه از چه تکنیک هایی برای عکاسی می توان بهره برد؟

خلق ترکیب دیجیتال

ترکیب دیجیتال برای رسیدن به بهترین نتیجه برش های زیادی را کنار هم قرار دهیم.

هر چند این کار به صورت دستی هم امکان پذیر ایت اما برای به دست آوردن زاویه درست سه پایه بهترین گزینه است.

نقاشی نور

  از منابع نوری خود یا منابع نوری خارجی مانند مسیرهای نوری ماشین برای درست کردن یک نقاشی به وسیله نور با استفاده از عکاسی بهره ببرید.

عکاسی از ستارگان

برای این کار حتما به یه سه پایه مناسب نیاز پیدا خواهید کرد.

فیلم برداری طولانی

فیلم برداری طولانی مدت از یک فرایند و بررسی روند آن می تواند یکی از لذتبخش ترین قسمت های عکاسی باشد.

که قطعا این نوع فیلم برداری بدون سه پایه کاری غیر ممکن خواهد بود.

عکاسی خلاقانه

لنزهای توپی

لنزهای توپی برای دوربین شما عملکردی شبیه یک لنز خارجی را دارد.

 این لنزها نسبت به لنزهای دیگر قیمت کمتری دارند اما خلاقانه تر هستند.

با استفاده از لنز توپی می توانید در موقعیت های زیر عکس های خوبی بگیرید:

پرتره

این عکاسی به مهارت خاصی نیاز دارد زیرا باید همزمان که اطراف عکس را تیره می کنید

تصویر واضحی از منظره داخل توپ ثبت کنید.

عکاسی از مناظر

از ویژگی های ساختاری لنز توپی برای گرفتن یک منظره منحصر به فرد استفاده کنید

و مکان هایی را که بارها از آن ها عکاسی شده است از زاویه و دیدی جدیدتر به نمایش بگذارید.

توپ در حال سقوط

برای این کار مهارت به مراتب بیشتری نیاز داریم

و ممکن است مجبور شوید از فوتوشاپ استفاده کنید.

اگر بتوانید همچین عکسی را ثبت کنید باید به خودتان افتخار کنید.

خلاقیت با منشور

همانند لنز توپی، منشور نیز نور ورودی به دوربین را تغییر می دهد.

بنابراین عکسی که در نهایت دارید متمایز از صحنه واقعی خواهد بود.

منشور یکی از جالب ترین وسیله ها برای خلاقیت در عکاسی است.

استفاده از منشور می تواند حالت های مختلف را ایجاد  کند که می تواند ایجاد دو یا چند چهره از کسی باشد.

همچنین با استفاده از منشور می توان روی اشیا رنگین کمان درست کرد.