عکس گرفتن با دوربین کانن چگونه است؟

نگه داری از دوربین های کانن
نگه داری از دوربین های کانن و مراقبت از آن ( قسمت سوم )
اکتبر 1, 2019
استفاده از دوربین های کانن
مشکلاتی که ممکن است در استفاده از دوربین های کانن پیش بیاید
اکتبر 7, 2019
عکس گرفتن با دوربین کانن

عکس گرفتن با دوربین کانن چگونه است؟

عکس گرفتن با دوربین کانن از آن کارهایی است که هم لذت فراوان دارد و هم به مهارت فران نیاز دارد.

برای اینکه بتوانیم لحظه ها را ثبت کنیم و یک عکس خوب از یک اتفاق خوشایند برای خاطره سازی داشته باشیم

یا یک عکس خوب و گویا از یک حادثه برای خبر رسانی و ثبت در تاریخ داشته باشیم

بهتر است بدانیم که چطور می توانیم به بهترین از دوربین عکاسی خود برای این کار ها استفاده کنیم.

البته یاد گرفتن تکنیک های عکاسی و به دست آوردن مهارت در عکاسی کار سختی نیست.

در این مقاله نمایندگی تعمیرات کانن چند نکته کوچک و کلیدی را به شما یاد آوری خواهد که رعایت آن ها هنگام عکاسی

به شما کمک می کند نتیجه نهایی کارتان از کیفیت بهتری برخوردار باشد و رضایت شما را به دنبال داشته باشد.

عکس گرفتن با دوربین کانن

مورد نخست : لنز دوربین

اولین قدم در عکس گرفتن با دوربین هایی که لنزشان از بدنه اصلی دوربین جدا است این است که لنز را با دقت هر چه تمام تر به دوربین وصل کنید.

بعد از اتصال لنز با استفاده از تنظیمات دوربین ، آن را روی حالت اتوماتیک یا دستی بسته به دلخواه خودتان تنظیم کنید.

مورد دوم : انتخاب تنطیم فوکوس

گزینه دیگری هم که در این مرحله نیاز به تنظیم آن دارید فوکوس دوربین است.

فوکوس را هم بسته به شرایط و دل خواه خود می توانید روی حالت دستی یا اتوماتیک تنظیم کنید.

یکی از متداول ترین حالت های فوکوس برای عکاسی با دوربین کانن فوکوس اتوماتیک با خودکار است.

در صورتی که سوژه عکاسی شما در حال حرکت باشد بهتر است آن را روی حالت countinuous  – al servo focus قرار دهید.

در این حالت است که دوربین می تواند با سرعت های بالا روس سوژه تمرکز کند و عکس خوبی بگیرید.

هم چنین می توان فوکوس را روی حالت خودکار Al focus AF تنظیم کنید تا فکوس دوربین حالت پیوسته پیدا کند.