فوکوس خودکار دوربین های کانن چگونه کار می کند؟

پردازنده تصویر DIGIC کانن
پردازنده تصویر DIGIC کانن
ژانویه 7, 2020
پیش از خریدن دوربین دیجیتال
نکته هایی دیگر که پیش از خریدن دوربین دیجیتال باید به آن توجه کرد
ژانویه 11, 2020
فوکوس خودکار دوربین های کانن چگونه کار می کند؟

فوکوس خودکار دوربین های کانن چگونه کار می کند؟

فوکوس خودکار دوربین های کانن سیستمی است بسیار ارزشمند و جالب که در برندهای دیگر تولید کننده دوربین های دیجیتال هم وجود دارد.

فوکوس چیست؟

فوکوس در حقیقت عبارت است از حرکت کردن لنز دوربین و سایر اجزای آن به جلو و عقب تا آن زمان که تصویری دقیق و واضح و شفاف روی فیلم یا سنسور دوربین عکاسی تشکیل شود

مقدار حرکت و تنظیم لنزها به فاصله لنز دوربین و سوژه هم بستگی دارد.

در بسیاری از دوربین های دیجیتالی و پیشرفته اتوفوکوس از جمله مهم ترین امکانات اتوماتیکی است که یک دوربین می تواند به آن مجهز باشد.

فوکوس های خودکار دو نوع سیستم دارند : فعال و غیر فعال

در گذشته سیستم های فعال بیشتر رایج بوده اما امروزه در دوربین های جدید سیستم غیر فعال رواج بیشتری دارد.

در مقاله های بعدی درباره این دو سیستم بیشتر توضیح خواهیم داد.

فوکوس خودکار دوربین های کانن چگونه کار می کند؟

اما سوالی که ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد این است که آیا اتوفوکوس در همه حال سریع و دقیق و با کیفیت خوب عمل می کند یا نه.

این مساله بیشتر بستگی به این دارد که دوربین سوژه اصلی و مورد نظر ما را چگونه تشخیص می دهد و شناسایی می کند و تا حدودی با دید عکاس ارتباطی ندارد.

کمکی که دوربین به عکاس می کند این است که ببیند آیا واقعا سوژه در فوکوس است یا نه.

در هنگام عکاسی با اتو فوکوس ممکن است تصویر مات بشود که این اتفاق دو دلیل اصلی دارد:

یک. فوکوس اشتباه دوربین روی پس زمینه یا جایی جلو تر از محل واقعی سوژه اصلی عکس.

دو. تکان خوردن یا لرزیدن دوربین زمانی که دکمه شاتر فشار داده می شود.

در نتیجه فوکوس خودکار همیشه به گرفتن عکس های با کیفیت و شفاف منجر نمی شود و در شرایطی باید از فوکوس دستی استفاده شود.

برای آگاهی بیشتر در این زمینه با مقاله های بعدی نمایندگی تعمیر دوربین کانن همراه باشید