نگه داری از دوربین های کانن و مراقبت از آن ( قسمت سوم )

نگه داری از دوربین های کانن
نگه داری از دوربین های کانن و مراقبت از آن ( قسمت دوم )
سپتامبر 28, 2019
عکس گرفتن با دوربین کانن
عکس گرفتن با دوربین کانن چگونه است؟
اکتبر 5, 2019
نگه داری از دوربین های کانن

نگه داری از دوربین های کانن و مراقبت از آن ( قسمت سوم )

همانطور که پیش از این و در دو مقاله گفتیم نگه داری از دوربین های کانن و استفاده درست از آن نیازمند دانستن و رعایت نکته هایی است.

کارهایی که برای مراقبت از دوربین کانن نیاز است انجام شود کارهای جندان سختی نیستند.

پس با رعایت یک سری نکات ساده و انجام دادن کار کوچکی می توان به راحتی عمر مفید دوربین عکاسی خود را بیشتر کرد.

در دو مقاله قبلی رعایت دو نکته را گفتیم :

  • یک. مطالعه بروشور و کاتالوگ دوربین
  • دو. محافظت از دوربین در برابر رطوبت و آب

چند نکته دیگر در نگهداری از دوربین های کانن :

  • سه. انتخاب موقعیت مناسب برای عوض کردن لنز دوربین

یکی از نکته هایی که در عوض کردن لنز دوربین باید رعایت شود این است که هنگامی که دوربین روشن است اقدام به این کار نکنید.

یعنی سعی کنید همیشه قبل از اقدام برای عوض کردن دوربین ، آن را خاموش کنید.

نکته دیگر این است که اگر در محیط باز عکاسی می کنید حواستان باشد هنگام وزیدن باد ، برای عوض کردن لنز اقدام نکنید. به دو دلیل:

یکی اینکه ممکن است گرد و غبار وارد لنز و مجراهای دوربین بشود.

یکی این که احتمال به هم خوردن تعادل و افتادن لنز و دوربین هنگام وزیدن باد شدید و آسیب آن ها بیشتر است.

نگه داری از دوربین های کانن
  • چهار. استفاده ازبند دوربین :

یکی از اتفاق هایی که احتمال افتادن آن کم نیست افتادن دوربین از دست و ایجاد خسارت و آسیب است.

اما یکی از راه های جلوگیری از این اتفاق که بسیار آسان هم انجام می شود ، استفاده از بند دوربین است.

پس حتما سعی کنید هنگام عکسای بند دوربین را به گردن با شانه خود بیاندازید تا از افتادن ناگهانی دوربین جلوگیری کنید.

  • پنج. نگهداری از دوربین در دمای مناسب :

مشخص است که دمای بالا و حرارت به دوربین عکاسی آسیب می رساند.

هم چنین تغییرات ناگهانی دما هم به دوربین و اجزای آن آسیب می رساند.

مساله دیگری که نمایندگی تعمیرات کانن به شما پیشنهاد می کند این است که

هر ازچندگاهی برای بررسی تخصص کنترل عمل کرد دوربین آن را پیش افراد متخصص در نمایندگی های رسمی کانن ببرید.