بزرگترین مرکز خدمات پس از فروش و تعمیر دوربین و لنز کانن در ایران و خاورمیانه

|

بازگشت به صفحه نخست
تعمیر دوربین کانن
Canon EOS 1300D / Canon EOS 1200D
تعمیر دوربین کانن Canon EOS 1300D/ Canon EOS 1200D در نمایندگی تعمیر دوربین کانن به مدیریت عمران قاسمی – شماره تماس مستقیم از سراسر ایران 1438

دوربین کانن Canon EOS 1300D یک دوربین DSLR سطح مبتدی است که برای استفاده از سوی عکاسان مبتدی و تازه واردان به دنیای عکاسی طراحی شده است. در درون بدنه این دوربین از یک سنسور 18 مگاپیکسلی APS-C استفاده شده است . این دوربین دارای وای فای با NFC بوده و قابلیت اشتراک گذاری تصاویر با تلفن های هوشمند را فراهم می آورد.

سیستم اتوفوکوس 19 نقطه ای به همراه فیلمبرداری 1080/30p از جمله امکانات مطلوب این دوربین هستند . همچنین طول عمر باتری برای ثبت 500 عکس در هر مرتبه از شارژ کامل این دوربین را به یک DSLR قابل احترام مبدل نموده است.

بدنه ساده و کم حجم ؛ وزن سبک و رابط کاربری آسان به همراه قابلیت استفاده از تمامی لنز های EF ساخت کانن موجب شده است تا تازه واردان به دنیای عکاسی ؛ دوربین کانن Canon EOS 1300D را به عنوان یک دوربین محبوب بر گزینند .

تنظیم شفافیت ویزور در دوربین کانن Canon EOS 1300D

حلقه دایوپتر کنار لنز ابزاری است که به کاربر کمک می کند تا شفافیت ویزور دوربین را برای چشم خود تنظیم نماید . افراد مختلف باید ویزور دوربین خود را برای چشم خودشان تنظیم نمایند و چرخاندن پیچ دایوپتر به آنها این امکان را می دهد .

حلقه دایوپتر را بچرخانید تا نقاط اتوفوکوس در درون ویزور به صورت واضح دیده شوند .

در صورت سفت بودن دایپوتر ، حلقه چشمی روی ویزور را بردارید .

در صورتی که تنظیم شفافیت ویزور با استفاده از حلقه دایوپتر امکان پذیر نباشد ، استفاده از لنز های مخصوص تنظیم دایوپتر سری E  ( به صورت مجزا فروخته می شوند ) توصیه می گردد .
تنظیم شفافیت ویزور در دوربین کانن Canon EOS 1300D
اتوفوکوس در دوربین  کانن
Canon EOS 1300D / Canon EOS 1200D

حتی در صورت به دست آمده شدن نقطه فوکوس ؛ با نیمه فشردن دکمه شاتر ؛ عمل فوکوس مجددا توسط دوربین تکرار می شود . در طول و یا بعد از انتخاب مود فوکوس ؛ روشنایی تصویر ممکن است تغییر کند . با توجه به نوع سوژه و یا شرایط مورد استفاده برای عکاسی ؛ فرایند دستیابی به فوکوس ممکن است طولانی تر شده و یا حالت عکاسی متوالی به صورت کند تر انجام شود .

در حالت عکاسی با نمای زنده ؛ در صورت تغییر وضعیت منبع نور ؛ صفحه نمایش به صورت چشمک زن شده و عمل فوکوس دشوار خواهد شد . در این موقعیت ؛ وضعیت نور در محیط را تقویت نمایید .

شرایطی که دستیابی به فوکوس را دشوار می سازند عبارتند از :

سوژه های کم کنتراست مثل اسمان یا صحنه های تک رنگ
سوژه در نور کم
سوژه های دارای الگوهای راه راه که کنتراست آنها در جهت افقی قرار دارد .
سوژه های دارای الگو های تکرار شونده
سوژه های دارای خطوط بسیار باریک
عکاسی در شرایط تغییر نور مداوم
عکاسی در شب
حالت سوسو زدن نور با نور هال فلورسنت یا LED
سوژه های بسیار کوچک
قرار گرفتن سوژه در لبه کادر تصویر
قرار گرفتن یک منبع نور قوی در پس زمینه سوژه
سوژه های در حال حرکت بسیار سریع
انجام اتوفوکوس بر سوژه های بسیار دور
در هر یک از شرایط فوق در صورت عدم دستیابی به فوکوس صحیح , از وضعیت فوکوس دستی لنز استفاده کنید .

با توجه به نوع لنز مورد استفاده ؛ فرایند فوکوس ممکن است طولانی تر باشد .
در زمان عکاسی از سوژه ای که در لبه یا در محیط پیرامونی کادر قرار می گیرد ؛ نقطه اتوفوکوس را روی سوژه قرار دهید تا دوربین فوکوس کند .

پرتو نور کمک به اتوفوکوس موجود نمی باشد اما در زمان استفاده از اسپیدلایت های مجهز به LED پرتو نور LED برای کمک به اتوفوکوس دوربین لازم و ضروری خواهد بود .

در حالت بزرگنمایی تصویر ؛ فوکوس کردن روی سوژه به دلیل لرزش های دوربین ممکن است دشوار باشد ؛ در این شرایط استفاده از سه پایه توصیه می شود.

از سنسور مخصوص اتوفوکوس برای فوکوس با روش One-Shot AF استفاده می شود و روش اتوفوکوس در این حالت عینا مشابه با زمان عکاسی از ویزور می باشد  . در این شیوه ، اگر چه دستیابی سریع به حالت فوکوس امکان پذیر می گردد ؛ اما در هر صورت در طول زمان اتوفوکوس ؛ حالت نمایش تصویر ممکن است دچار اختلال باشد . در این شیوه از 9 نقطه فوکوس استفاده شده  و انتخاب حالت تک نقطه و تغییر ناحیه تحت پوشش فوکوس نیز میسر می باشد .

کادر اتوفوکوس را روی سوژه قرار داده و دکمه شاتر را تا نیمه فشار دهید .تصویر از حالت نمای زنده خارج شده و آینه دوربین پایین می آید . زمانی که فوکوس به دست می آید ؛ نقطه فوکوس به رنگ سبز درآمده و تصویر مجددا در حالت نمای زنده دیده می شود . در صورت عدم دستیابی به فوکوس ؛ نقطه فوکوس به رنگ نارنجی چشمک زدن دیده می شود .

کیفیت تصویر در دوربین کانن 1300D/1200D
در شرایط وجود نور خوب ؛ دوربیین کانن Canon EOS 1300D می تواند عملکرد مطلوبی را ارایه نماید .

اگر چه در بسیاری از مواقع حالت اشباع رنگ تصاویر کمی زیاد از حد به نظر می رسد اما در هر صورت این حالتی است که با استفاده از نرم افزار های ویرایش تصویر به آسانی قابل رفع می باشد .

با توجه به قدرت سنسور این دوربین , جزئیات تصاویر در سطح عالی قرار ندارند اما به هر روی برای عکاسی در سطح مبتدی کافی به نظر می رسند. 
نورسنج دوربین
Canon EOS 1300D
سیستم نورسنجی دوربین Canon EOS 1300D عملکرد قابل قبولی دارد . در زمان عکاسی از صحنه های پر کنتراست ؛ برجسته شدن لبه اجسام یکی از مواردی است که در زمان نورسنجی باید به آن دقت داشته باشیم .

به طور معمول به کاربران دوربین کانن Canon EOS 1300D توصیه می شود تا بر نورسنجی در مود دستی این دوربین تسلط کافی را به دست بیاورند. از آنجا که این دوربین قادر به عکاسی با فرمت RAW نیز  می باشد ؛ بنابراین توصیه می شود تا تا برای پردازش نرم افزاری تصاویر ؛ از این فرمت استفاده نمایید .

دامنه حساسیت ایزو در دوربین کانن Canon EOS 1300D

محدوده و دامنه حساسیت ایزو در دوربین کانن Canon EOS 1300D در حدود 100 تا 6400 قرار دارد و در حالت گسترش یافته تا ایزو 12800 را نیز می توان به دست آورد . در ایزو بالا این دوربین نویز بسیار زیادی را ایجاد می کند و با توجه به سطح مبتدی بودن این دوربین ؛ وجود نویز در ایزو بالا ؛ طبیعی به نظر می رسد .

تصاویر به دست آمده با این دوربین برای نمایش در نمایشگر ها ؛ تبلت یا موبایل فراتر از حد تصویر هستند اما اگر تمایل دارید تا عکس های خود را در سایر بسیار بزرگ چاپ کنید ؛ از دست رفتن جزئیات در سایز  های بالا را باید انتظار داشته باشید .

فیلمبرداری

کارشناسان نمایندگی تعمیر دوربین کانن بر این باورند که بالاترین رزولوشن قابل فیلمبرداری با دوربین کانن Canon EOS 1300D در حدود 1080/30p می باشد و اگر چه این رزولوشن چندان قابل توجهی نیست اما در هر صورت رنگ های آن به صورت مطلوب قابل مشاهده می باشند .

در طول زمان فیلمبرداری با این دوربین تنها از اتوفوکوس تک نقطه ای می توان استفاده نمود . در طول زمان فیلمبرداری با نیمه فشردن دکمه شاتر ؛ محل قرار گیری نقطه فوکوس را می توان تعیین نمود اما باید توجه داشته باشید که دستیابی به فوکوس مجدد در زمان فیلمبرداری با این دوربین ؛ کمی به کندی انجام می شود .

در طول زمان فیلمبرداری ؛ تنظیمات نوردهی به صورت دستی را می توان انجام داد که این به خودی خود یک نکته مطلوب به نظر می رسد .

نتیجه گیری
دوربین کانن Canon EOS 1300D از بسیاری جهات یک دوربین خوب برای عکاسان مبتدی است . این دوربین هنوز از سنسور 18 مگاپیکسلی نسل قدیم استفاده می کند اما با این حال تصاویری با کیفیت مناسب برای ارایه در سطح اینترنت ارایه می دهد . فیلمبرداری خوبی دارد و کار کردن با آن آسان است .

اگر پیش از این تجربه کار با یک دوربین پیشرفته را نداشته اید ؛ دوربین کانن Canon EOS 1300D به شما اجازه می دهد تا تجربیات بسیار زیادی را برای کنترل نوردهی و عمق میدان تصویر خود به دست بیاورید .